Over Kees

About

“Ik schep er plezier in om het primaire onderwijsproces te ontwikkelen, faciliteren en te stimuleren. Dit kan ik doen vanuit een leidinggevende functie maar ook vanuit een ondersteunde of adviserende rol.“

Ontwikkeling draait bijna altijd om mensen. Als adviseur of als interimmanager werk ik vanuit verbindend en coachend leiderschap. Naast persoonlijk leiderschap zie ik bedrijfsvoering als een van de belangrijkste draaiknoppen om duurzame ontwikkeling te bewerkstelligen en vooral te borgen. In de loop der jaren heb ik een schat aan praktijkervaring verzameld bij het begeleiden van veranderingsprocessen en de daarbij horende transformatie van bedrijfsvoering processen.

“Kees durft vragen te stellen en zaken aan te snijden, die veel anderen niet durven te stellen. Hij kan moeilijke gesprekken aangaan, maar heeft ook het vermogen zacht te maken wat eerst hard was.” Hij is sterk in bedrijfsvoering en het met elkaar in verband brengen van processen, die voor de betrokkenen soms apart lijken te bestaan. Juist door ogenschijnlijk losse zaken met elkaar te verbinden en mensen te helpen de grote lijn te zien nodigt hij uit tot efficiency en kostenreductie.”