Onze aanpak

About

De onderwijswereld is voortdurend in beweging. Enerzijds omdat vanuit ambities en anderzijds omdat de wereld om ons heen en vooral de wereld van leerlingen voortdurend in beweging is.

Edunamics helpt bestuurders en organisaties in het onderwijs om ambities waar te maken en beoogde doelen en resultaten te behalen. Daarbij vinden we het belangrijk om samen met de klant ambities te profileren en leidend te laten zijn voor de koers van de organisatie. We treden op als critical friend en helpen uw organisatie zo in te richten dat deze past bij uw visie en sturingsfilosofie. Kortom: we maken uw strategie ook op tactisch en operationeel niveau zichtbaar.

De 21e eeuw vraagt daarbij nieuw denken, andere competenties en een andere aanpak. Wij hanteren het principe "schudden voor gebruik" en helpen u graag 21e eeuwse oplossingen voor 21e eeuws onderwijs te vinden.

Wanneer u als bestuurder net even anders naar het onderwijs kijkt, uit visie wilt handelen, wilt excelleren en bereid bent om een stevige spiegel voorgeschoteld te krijgen dan helpt Edunamics u graag om uw ambities waar te maken.

Dit doen we door middel van:

Welke beweging staat u te wachten? Kijk alvast vooruit:

  • Voor de leerlingprognoses Primair Onderwijs 2015-2020: klik hier 
  • Voor de leerlingprognoses Voortgezet Onderwijs 2015-2020: klik hier