055-201 8836 info@edunamics.nl

Edunamics

adviseert en ondersteunt scholen, besturen en samenwerkingsverbanden bij de ontwikkeling naar een zorgeloze bedrijfsvoering.

 

Energie

Wij zijn gek op onderwijs. Werken met vakmensen aan het beste onderwijs van vandaag én morgen. Dat motiveert ons om continu het beste uit onszelf en onze opdrachtgevers te halen.

Beweging

Wij houden van de beweging die er is in onderwijsland. We anticiperen op bewegingen die komen gaan, we geven richting aan bewegingen die gaande zijn. 

Borging

Wij brengen de juiste energie mee en helpen dynamiek en vermogen om te zetten in resultaat. Via interim management, advies, consultancy en projecten helpen wij schoolbesturen veranderingen en verbeteringen duurzaam te borgen.

Onze aanpak

De onderwijswereld is voortdurend in beweging. Enerzijds omdat vanuit ambities en anderzijds omdat de wereld om ons heen en vooral de wereld van leerlingen voortdurend in beweging is.

Edunamics helpt bestuurders en organisaties in het onderwijs om ambities waar te maken en beoogde doelen en resultaten te behalen. Daarbij vinden we het belangrijk om samen met de klant ambities te profileren en leidend te laten zijn voor de koers van de organisatie. We treden op als critical friend en helpen uw organisatie zo in te richten dat deze past bij uw visie en sturingsfilosofie. Kortom: we maken uw strategie ook op tactisch en operationeel niveau zichtbaar.

De 21e eeuw vraagt daarbij nieuw denken, andere competenties en een andere aanpak. Wij hanteren het principe “schudden voor gebruik” en helpen u graag 21e eeuwse oplossingen voor 21e eeuws onderwijs te vinden.

Wanneer u als bestuurder net even anders naar het onderwijs kijkt, uit visie wilt handelen, wilt excelleren en bereid bent om een stevige spiegel voorgeschoteld te krijgen dan helpt Edunamics u graag om uw ambities waar te maken.

Het team

 

Werken met vakmensen aan het beste onderwijs van vandaag én morgen. Dat motiveert ons om continu het beste uit onszelf en onze opdrachtgevers te halen.

Bert Visser

Bert Visser

Verandermanager - Consultant

Kees Parent

Kees Parent

Adviseur - Verandermanager

Pieter Willers

Pieter Willers

Adviseur - Projectleider - Implementatiebegeleider

Anouk Maassen

Anouk Maassen

Adviseur - Projectleider - Procesbegeleider

Caro Cozijnsen

Caro Cozijnsen

Adviseur - Projectleider - Implementatiebegeleider

Wat onze klanten over ons zeggen

De adviseurs van Edunamics zijn stimulerend in het gesprek en weten een beweging op gang te brengen. Organisaties met lang betreden paden hebben baat bij de energie van Edunamics. Met Edunamics maak je haalbare plannen en aantoonbare stappen.

Dick Boersma, Directeur Stafbureau, Lauwerscollege

Op alle genoemde onderwerpen werd hoge kwaliteit geleverd tegen een concurrerende prijs. Persoonlijk heb ik een goed gevoel bij Edunamics omdat het mij niet overkomt als een organisatie met een enorme overhead die zo veel mogelijk uren bij de klant wil wegzetten. Het kleinschalige spreekt mij aan.

Gerard Janze, Bestuurder, Lauwerscollege

Contact 

Edunamics

Het Rietveld 55a
7321 CT Apeldoorn

055-201 8836

info@edunamics.nl

Stuur ons een bericht