055-201 8836 info@edunamics.nl

Onze aanpak

Onze aanpak laat zich moeilijk vangen in een kader. We leveren graag maatwerk. Dat betekent dat we altijd de vraag van de organisatie centraal stellen en scherp krijgen. Wij houden van schudden voor gebruik: We denken niet in standaardoplossingen, maar kijken met u wat werkt en komen met een voor uw organisatie passende aanpak.

Als je met ons gaat samenwerken, krijg je dus niet een product of standaardaanpak. We werken met vakinhoudelijke experts die in staat zijn om integraal naar uw organisatie en vraag te kijken. Zij hebben een theoretische basis, maar baseren zich met name op kennis en ervaring van verandertrajecten en samenwerking.

Energie

Barst u van de energie?

De adviseurs van Edunamics hebben passie voor het onderwijs. We ondersteunen  onderwijsorganisaties die in beweging zijn en op een andere manier willen (samen)werken. Wij helpen die organisaties om de aanwezige drive en energie om te zetten in concrete resultaten.

Beweging

Brengt u zaken graag in beweging?

Met de juiste energie brengen wij uw mensen in beweging, in de richting die u voor ogen hebt. Edunamics adviseert, luistert, implementeert en borgt. En dat telkens met de focus op het gewenste resultaat en uw mensen. We doen het samen, laten mensen zélf oplossingen bedenken en geven hen ruimte om het uit te voeren. En dat telkens met oog voor draagvlak en eigenaarschap.

Beweging, in de breedste zin van het woord!

Borging

Wilt u zaken borgen?

Het hebben van een ambitie is één, maar daarna komt het aan op consistentie en borging. Edunamics verzorgt niet alleen de implementatie van uw plannen, maar borgt deze ook. Dit doen wij op zo’n manier dat u er op korte én lange termijn de vruchten van plukt!

Kortom:

We maken uw strategie ook op tactisch en operationeel niveau zichtbaar.
De 21e eeuw vraagt daarbij om een nieuwe manier van denken, andere competenties en een andere aanpak. Wij hanteren het principe ‘schudden voor gebruik’ en helpen u graag 21e eeuwse oplossingen voor 21e eeuws onderwijs te vinden.

 

Dit doen we door middel van:

  • Interim management
  • Advies en consultancy
  • Projecten
  • Samenwerking PO VO
  • Wenkend Perspectief
  • Risicomanagement
  • Verandervermogen