055-201 8836 info@edunamics.nl

Ons team

Jennifer van der Veer

Strategisch HR- en organisatieadviseur

 

Inzetbaar als:

 Strategisch HR adviseur
 Interim (HR) manager
 Verandermanager
 Projectleider
 Procesbegeleider


Ik ben Jennifer van der Veer een energieke en ondernemende adviseur die beloftes waar maakt en graag resultaten boekt. Opgeleid in het HR vakgebied ben ik gestart als adviseur in de zakelijke dienstverlening. Tijdens dit werk ontwikkelde ik een brede interesse in organisatieverandering en leiderschap. De reden om in 2008 te starten met de MBA bedrijfskunde. De afgelopen 20 jaar heb ik in de zakelijke dienstverlening en het onderwijs gewerkt. Gestart als HR-adviseur, en ontwikkeld naar de functie als directeur ondersteunende diensten (bedrijfsvoering) met als specifiek aandachtsgebied HR.

Kenmerken
Ik raak enthousiast van complexe vraagstukken en -omgevingen, denk strategisch en in scenario’s, kansen en oplossingen. Ik werk vanuit de overtuiging dat het individu het verschil kan en moet maken, samenwerking de organisatie sterker maakt en je krijgt wat je kreeg als je doet wat je deed.

Verandermanagement in de dagelijkse praktijk
Heb je een (verander) opdracht of een ontwikkelingsvraag. Misschien wil je anticiperen op een risico? Wellicht zie je kansen, die je wilt benutten maar stokt het ergens? We kennen het allemaal. Jij wilt vooruit maar hoe? De dagelijkse praktijk vraagt veel van organisaties en haar medewerkers, waardoor het niet altijd gemakkelijk is om verandering vorm en inhoud te geven, laat staat te implementeren en te borgen. Daar kan ik je in steunen…

Samenwerking
Samen met de opdrachtgever en de mensen werkzaam in de organisatie werk ik aan de veranderopdracht. Ik onderzoek, analyseer en kom met concrete \adviezen. Passend bij mijn rol neem ik besluiten. Ik maak ingewikkelde onderwerpen makkelijk bespreekbaar en weet met een vriendelijke lach de vinger op de zere plek te leggen.

Ieder dag een beetje beter
Meten is weten en daarom stel ik vragen, veel vragen vaak prikkelend soms confronterend, maar altijd met oog voor mijn gesprekspartner, de omgeving en de opdracht. Want als opdrachtgever wil jij resultaat in verbinding met de collega’s. Je wilt doorgroeien en bent er van overtuigd, dat het iedere dag een beetje beter kan en moet.

Waarderen van het goede
Ik bouw verder op de goede dingen, die er altijd zijn. Ik vind het daarbij belangrijk om eerlijk te kunnen zijn en maak graag het spannende bespreekbaar, waardoor mogelijke belemmeringen kunnen worden opgelost.