055-201 8836 info@edunamics.nl

Ons team

Rhea Flohr

Trainer en onderwijsadviseur

Inzetbaar als:
i-coach,
trainer,
onderwijs/IT adviseur

Mijn naam is Rhea Flohr. Binnen Edunamics richt ik me met veel plezier op de combinatie tussen onderwijs en technologie. Ik gebruik de ervaringen die ik heb opgedaan in verschillende rollen binnen schoolorganisaties om je zo goed mogelijk verder te helpen.

Denken en doen
Ik heb als docent ervaren welke meerwaarde technologie kan opleveren voor het leerproces van leerlingen. De inzet van technologie heeft mij ook geholpen mijn werk beter, slimmer en effectiever te organiseren. Ik heb veel geleerd door te proberen, leren en verbeteren. Deze kennis deel ik graag met anderen.
Ik help organisaties om de technologische ontwikkelingen goed te laten landen. De eerste stap is het formuleren van een visie rondom technologie en onderwijs, de volgende stap is het tot uitvoer brengen van deze visie. Tijdens al deze stappen ben ik beschikbaar als sparringpartner en coach.

Persoonlijk en enthousiast
In mijn werk als trainer en i-coach heb ik ervaren dat het mij goed lukt om een relatie op te bouwen met mensen die technologie niet met open armen ontvangen. Ik kijk met je mee en kom naast je staan om de volgende stap te zetten.  
Door mijn achtergrond als docent in het onderwijs aan leerlingen met extra ondersteuningsbehoefte denk ik verder dan 1 enkele oplossing, “Kan het ook anders?” is een vraag die helpt om met een frisse blik te kijken naar de uitvoer van bestaande processen.  

Blik op de toekomst
Met veel plezier volg ik de actuele ontwikkelingen rondom het nieuwe leergebied digitale geletterdheid, graag denk ik mee over de invulling binnen het onderwijs.