055-201 8836 info@edunamics.nl

Ons team

Richard Aeilkema

Senior Onderwijsadviseur

 

Inzetbaar als:

Onderwijsadviseur
Procesbegeleider
Verandermanager
Interim schoolleider

Coach

Kwartiermaker

 

Richard Aeilkema

Mijn naam is Richard Aeilkema, gestart in het onderwijs om het verschil te maken voor kinderen en hun ontwikkeling. Vanaf mijn 24ste werkte ik als directeur van verschillende scholen en daarna als zelfstandig ondernemer voor onder andere een krant en een festival. Daarnaast richtte ik een politieke partij op met als motto: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Ik ga voor het best haalbare onderwijs waarbij het kind centraal staat. Onderwijs met hoofd, hart en handen dat vorm krijgt vanuit het eigenaarschap en de talenten van zowel het onderwijzend en ondersteunend personeel, het management, als ook de leerling zelf. 

Na een loopbaan als leerkracht, directeur en zelfstandig ondernemer ga ik mijn ervaring en kennis nu inzetten voor Edunamics. Ik begeleid schoolorganisaties graag in de ontwikkeling van hun professionele cultuur. “Als je het beste uit mensen haalt, haal je ook het beste uit je organisatie. Dat betekent: luisteren, doorvragen, soms op je handen zitten, maar ook knopen doorhaken en besluiten nemen”.