055-201 8836 info@edunamics.nl

Ons team

Bert Visser

Alround manager

Inzetbaar als:
Verandermanager
Consultant
Hoofd bedrijfsvoering/ bestuursbureau
Concerncontroller
Projectleider
Interim bestuurder

Bert Visser

Al bijna 25 jaar werk ik in en voor het onderwijs. Schoolbesturen verder helpen in hun ontwikkeling is wat ik doe. Ik barst van ideeën en onderneem graag met anderen om dit te realiseren. Mijn drijfveer is om met Edunamics bij te dragen aan de versteviging van gepersonaliseerd leren voor elke leerling!

Ik heb plezier in het ontwerpen van koers/ strategie van schoolbesturen. Daarbij aansluitend bij landelijke ontwikkelingen en op de sturingsfilosofieën van bestuurders. Daarnaast ben ik bedreven in inrichten van de daarbij passende scholenorganisaties, bedrijfsvoering en staforganisaties. Ik maak strategische vergezichten beheersbaar en concreet. Als a-typische noordeling is de beweging en energie van medewerkers voor mij belangrijk. Mijn kracht zit de continuïteit van een schoolbestuur te bewaken en te borgen. Ik ben direct, open en schakel snel. Voor mij geldt het motto: “alles wat je aandacht geeft, dat groeit”.

Ik heb vertrouwen in ieder mens, want iedereen bezit talenten. Het is de kunst eruit te halen wat erin zit. Door deze instelling ben ik staat mensen zich eigenaar te laten voelen van hun eigen ontwikkeling en die van de scholenorganisatie. Ik stel me loyaal op ten aanzien van het gezamenlijke resultaat, ik verwacht dat ook van anderen en stel hierin hoge eisen aan mezelf en mijn omgeving.

Ik ben in te zetten als (verander)manager, senior consultant, adviseur en sparringpartner van bestuurders, Raden van Toezicht en gesprekspartner van GMR’en en bonden. Natuurlijk in Nederland maar ook op de Antillen. Daarnaast ben ik ondernemer en werk ik graag samen met andere ondernemers om schoolbesturen verder te helpen.