055-201 8836 info@edunamics.nl

Ons team

Irene Loonstra

Onderwijsadviseur

 

Inzetbaar als:

Onderwijsadviseur
Procesbegeleider
Verandermanager
Interim schoolleider
Coach

Irene Loonstra

Ik ben Irene Loonstra. Sinds 2002 werk ik in en voor het onderwijs met de ambitie om goed onderwijs en plezier in leren voor alle kinderen mogelijk te maken. Meer dan 20 jaar heb ik in het primair onderwijs als leerkracht, directeur en interim-directeur gewerkt en met die ervaring ondersteun ik nu onderwijsteams.

Verbetertrajecten op school

Ik heb hierin verschillende verbetertrajecten, waaronder kwaliteit en teamcultuur, opgezet en uitgevoerd. Ik sta voor een duidelijke visie op leren om van daaruit samen in beweging te komen naar dat waar het om gaat: goed onderwijs voor alle kinderen. Ik ben enthousiast, gedreven en ga voor een persoonlijke benadering.

Beweging in de organisatie

Door samen te kijken en in gesprekken door te vragen verken ik graag de diepere laag en urgentie. Vanuit mijn analyse, de visie en middels het beetpakken van de kern breng ik organisaties en hun medewerkers graag in beweging om een volgende stap te zetten en vanuit de bedoeling samen te werken in een professionele organisatie die kinderen voorbereidt op de toekomst.